Hondenkoekjes: zalm met rijst

250 gram (diepvries, zelf vangen mag ook)zalm
4 eierengrote scheut olie
2 eetlepels gedroogde kruiden, o.a. peterselie, brandnetel, paardenbloem, enz….
1 teentje knoflook
rijstebloem, (zoveel tot het deeg een stevige brijmassa heeft)

Doe de eieren, olie en de zalm in stukjes in de blender. Teentje knoflook en kruiden erbij. Overgieten in een bak, en de rijstebloem erdoor mengen tot een een brij hebt. Oven voorverwarmen op 150 graden. De brij uitstorten op bakpapier en een half uurtje laten bakken. Vijf minuten laten afkoelen en in kleine stukjes snijden. Uitspreiden op keukenpapier en laten drogen. Morgen even omscheppen en verder laten drogen. Overmorgen heb je keiharde koekjes die je heel lang kunt bewaren.

Disclaimer: paddy.jalucaflo.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud van de recepten, neem een recept niet zomaar over als je er niet zeker van bent dat het goed is voor je hond of pup. Meer weten over de eventuele gevaren van bepaalde ingrediënten en wat te doen neem contact op met uw dierenarts.