Hondenkoekjes: vis

Blikje makreel
Blikje zalm
Blikje sardientjes
Blikje tonijn
4 eieren
grote scheut olijfolie
2 eetlepels gedroogde peterselie
4 teentjes knoflook
200 gram meel

Doe de eieren en olie in de blender, teentjes knoflook en de peterselie erbij. Dan de blikjes vis(vergeet de vis er niet uit te halen en het blik weg te gooien). Overgieten in een grote bak, en meel erdoor mengen tot je een brij hebt. Oven voorverwarmen op 150 graden. De brij uitstorten op bakpapier en een half uurtje laten bakken. Vijf minuten af laten koelen, in kleine blokjes snijden, en uitgespreid op wat keukenpapier laten drogen. Morgen even omscheppen, en verder laten drogen. Overmorgen heb je keiharde viskoekjes die je heel lang kunt bewaren.

 

Disclaimer: paddy.jalucaflo.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud van de recepten, neem een recept niet zomaar over als je er niet zeker van bent dat het goed is voor je hond of pup. Meer weten over de eventuele gevaren van bepaalde ingrediënten en wat te doen neem contact op met uw dierenarts.