Hondenkoekjes: leverworst

350 gram tarwebloem
160 gram havermout
60 gram geraspte kaas (hier kun je natriumarme voor nemen)
100 gram leverworst 2 á 3 dl bouillon. (ook hier kun je kiezen voor een natriumarme variant)
Eventueel 2 teentjes knoflook (Let op de allergie, bij sommige honden)

Alles behalve de bouillon mengen, kneden. Beetje bij beetje de bouillon toevoegen tot je een deeg hebt dat qua dikte lijkt op koekjesdeeg. Een uurtje in de koelkast laten rusten. Op een bakplaat met bakpapier kleine koekjes of (voor Sinterklaas) de letter van de hond maken.
In een voorverwarmde oven op 150 graden 2 uur laten bakken tot ze droog en knapperig zijn.

Als ze niet droog gebakken worden zijn ze minder lang houdbaar!

 

Disclaimer: paddy.jalucaflo.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud van de recepten, neem een recept niet zomaar over als je er niet zeker van bent dat het goed is voor je hond of pup. Meer weten over de eventuele gevaren van bepaalde ingrediënten en wat te doen neem contact op met uw dierenarts.