10 eieren
Klein snufje zout
Verwarm de oven voor op 150 graden
Splits de eieren.
Klop het eiwit met een klein snufje zout stijf (je moet er pieken in kunnen trekken die blijven staan).
Klop de eigelen los.
Vouw het eigeel voorzichtig in het eiwit tot het net gemengd is.
Giet het in een met bakpapier beklede bakplaat, niet aandrukken.
Draai de oven terug naar 100 graden en bak voor 10-15 minuten tot het mengsel gerezen is en droog en stevig aanvoelt.
Laat het afkoelen, snijd in repen van ongeveer ½ cm en doe ze terug in de oven. Bak nog eens 15-20 minuten.
Haal de repen uit de oven en snijd hieruit beloningen van de gewenste afmeting.
Draai de oven terug tot zijn koelste stand en op een kiertje (of gebruik een droogmachine op 40 graden). En droog de kleine stukjes tot al het vocht verdwenen is.
Bewaar in een afgesloten bak of de vriezer.