Hondenkoekjes: cheddar cheese

400 gram instant havervlokken
4 bouillonblokjes (kippenbouillon)
100 gram margarine
400 ml kokend water
400 gram volkoren tarwemeel
300 gram maïs meel
200 ml vetarme melk
2 eieren
400 gram geraspte Cheddarkaas

Verwarm de over voor op 175°C. Vlokken, bouillon en margarine mengen in een grote kom. Kokend water toevoegen en roeren totdat de bouillonblokjes opgelost zijn en de margarine gesmolten is. Rest van de ingrediënten, behalve het meel, erbij mengen totdat een vaste massa ontstaat. Van de brij een grote bak maken en net zolang mee toevoegen totdat het een vast geheel is. Het deeg uitrollen tot circa 1 cm dikte en vormpjes uitsteken. Op een bakplaat leggen en in 10-15 minuten goudbruin laten bakken.

 

Disclaimer: paddy.jalucaflo.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud van de recepten, neem een recept niet zomaar over als je er niet zeker van bent dat het goed is voor je hond of pup. Meer weten over de eventuele gevaren van bepaalde ingrediënten en wat te doen neem contact op met uw dierenarts.